Skip to content

PODROČJA UPORABE

Izpopolnjenost palete okolju prijaznih maziv PANOLIN, ki obsega številne aplikacije od motornih olj za najsodobnejše motorje, hidravlična, kompresorska, turbinska … pa vse do transformatorskih olj, maziv za jeklene vrvi in verige, železniške kretnice …
Za lažje razumevanje smo pripravili pregled priporočenih maziv za najpogostejše skupine aplikacij.

PANOLIN Greenmachine - Hidroelektrarne

Na podlagi izjemnih referenc z vseh koncev sveta, smo tudi v Sloveniji dobili priložnost sodelovati pri izgradnji verige hidroelektrarn na Spodnji Savi. Regulacija turbin in turbine ter hidromehanska oprema delujejo z olji PANOLIN. Na podlagi teh izkušenj, se uporaba maziv PANOLIN širi tudi v Hidroelektrarne na ostalih slovenskih rekah, na Hrvaško, v Bosno in Hercegovino in Srbijo.

PANOLIN Greenmachine

PANOLIN je razvil maziva za vse najpomembnejše aplikacije na strojih in napravah, ki obratujejo na kopnem. Od poljedeljstva, kmetijstva, gozdarstva, gradbeništva, industrijske proizvodnje, cestnega tovornega in železniškega prometa do veternih elektrarn.

PANOLIN Greenmarine

Pomorski tovorni promet se odvija po enem od najpomembnejših resursov na našem planetu – vodi. Za zaščito tega resursa globalna skupnost v zadnjih dveh desetletjih sprejema številne ukrepe in zakone, ki od izvajalcev pomorskega prometa zahtevajo vse boj ekološko odgovorno poslovanje in večjo skrb za morja na našem planetu.  PANOLIN Greenmarine so maziva razvita posebej za  aplikacije v pomorskem prometu, ribištvu, vzgoji rib in školjk.

PANOLIN Greendredge

Poglabljanje dna – dredging (rek ali morja) je v svetu zelo prisotna industrija, z močnim vplivom na okolje. Nujna je za vzdrževanje plovnosti rek, rečnih in morskih pristanišč… PANOLIN Greendredge je paleta maziv namenjenih tej panogi.

PANOLIN Atlantis

Vsi vemo, kakšen je željen cilj uporabe fosilnih goriv. A na poti do cilja jih bomo še zmeraj potrebovali. Da bi zmanjšali ekološke nevarnosti pridobivanja nafte in plina, se okoljska zakonodaja nenehno zaostruje. Da bi njihovi stroji zanesljivo delovali in hkrati kar najbolj varovali okolje, tudi največji proizvajalci za svoja postrojenja izberejo maziva PANOLIN.

izdelki

PANOLIN

Katalogi maziv PANOLIN za posamezno skupino aplikacij

GREENMACHINE

GREENMARINE

NAFTA IN PLIN

GREENDREDGE

HIDROELEKTRARNE

Panolin aplikacije za določanje pravih maziv

IZBOR TIPA STROJA

ZA KOPAČE

ZA DAMPERJE

ZA BAGERJE

ZA LADJE

Panolin katalogi

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.