Skip to content

AS Teh d.o.o., generalni uvoznik maziv PANOLIN za Slovenijo

Uvoz visokotehnoloških, kakovostnih maziv

o podjetju panolin

Podjetje PANOLIN d.d.

Skupina PANOLIN je nastala iz PANOLIN d.d., ki je bila ustanovljena leta 1949. PANOLIN je švicarski, popolnoma neodvisen proizvajalec maziv. Razvoj, proizvodnja in marketing PANOLIN maziv so certificirani v skladu z ISO 9001, ISO 14001, kakor tudi z ABS (American Bureau of Shipping) zahtevami. PANOLIN proizvaja visokotehnološka maziva, ki kupcem prinašajo prihranke in so hkrati prijazna do narave.

0 %
Visokotehnološka, certificirana maziva
0 +
zvestih zadovoljnih strank

Izdelkom Panolin d.d. zaupate že

70let

izdelki

Panolin izdelki

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.

GREENMACHINE

GREENMARINE

NAFTA IN PLIN

GREENDREDGE

HIDROELEKTRARNE

Zakaj izbrati Panolin?

ker zaupamo preverjeni kvaliteti.

PANOLIN ustvarja maziva, ki dajejo več. Njihova dodatna vrednost ne temelji le na izdelkih vrhunskih tehničnih zmožnosti, ekološki sprejemljivosti in ekonomski rentabilnosti, temveč tudi na kompetentem svetovanju, ki temelji na usposobljenosti in dolgoletnih izkušnjah, ter stalnemu razvoju. 

Vrhunske tehnične zmožnosti

Zagotavlja pozitivne ekonomske rezultate

V skladu z ISO 9001, 14001, ABS zahtevami

Prijazno do narave

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.